It's the doing and the loving of the doing that brings happiness.

                     Agromenes

KENNISMAKING

Vertel ons wat u belangrijk vindt. Uiteraard passen we ons graag aan uw voorkeuren aan. Tijdens een persoonlijk gesprek overlopen we samen elk detail en omschrijven we uw huisregels en gasteninstructies in de House Manual. Gebruiksklaar voor elke bezoeker. Uiteraard vullen we dit aan met leuke tips en handige weetjes over Knokke, onze favoriete badstad.

ADVERTEREN

Professionele fotografie en aantrekkelijke beschrijvingen maken uw woning en buurt nóg aantrekkelijker. Dat hoeft u niet te doen, dat doen wij sowieso voor u. 

BOEKINGSBEHEER

Van optimale prijssetting in overleg, reageren op vragen, tot het screenen van gasten en het reserveren zelf. Als eigenaar hebt u de volledige controle. Via een gebruiksvriendelijke online tool bekijkt u op elk moment de contacten en boekingen.

GASTENCONTACT

We begeleiden uw gasten voor, tijdens en na hun verblijf. Discreet en professioneel, dat spreekt voor zich. U krijgt volledig inzicht in de verhuur, zonder zelf iets te moeten doen. 

CHECK-IN

Een professionele ontvangst met rondleiding en alle informatie over de buurt, inclusief het overhandigen van de House Manual. Als property host staan we klaar voor de check-in en check-out van uw gasten. 

STAND-BY

Een plotse vraag of een noodgeval? Uw property host is 24/24 uur stand-by voor u en uw gasten. Zo blijft u op twee oren slapen. Dringende interventies nemen we voor onze rekening.

SCHOONMAAK

Binnen 24 uur na vertrek van de gasten wordt uw residentie gecontroleerd en volledig schoongemaakt met ecologische producten. Klaar voor een nieuwe verhuurperiode. U zorgt voor de aanwezigheid van een stofzuiger, trekker en dweil. Wij doen de rest. En de kosten? Die worden automatisch doorgerekend aan uw gasten. 

BEDDENGOED

Bij elke verhuurperiode verrassen we uw gasten met vers gewassen beddengoed en handdoeken. Deze service is inbegrepen in uw pakket.

Please reload